fbpx
Preloader

Smještaj

 

Smještaj u sobama i apartmanima Tina i Nika 3*

Sobe Tina i Nika smještene su u mirnom dijelu Kranjske Gore. Okružene su prirodom, bogatom vegetacijom i planinama. Skijaški centar Kranjska Gora nalazi se u neposrednoj blizini smještaja, a središte grada svega na par minuta hoda. Gostima su u sklopu objekta na raspolaganju besplatni bežični pristup internetu, restoran, bar i terasa.


Smještaj u apartmanima Podkoren 3* i 4*

Apartmani Podkoren nalaze se u naselju Podkoren. U neposrednoj blizini skijališta. Smještaj nudi  besplatni WiFi u svim prostorijama te besplatno privatno parkiralište. Svi apartmani imaju TV, a pojedine sadrže blagovaonicu i/ili balkon. Kuhinja je opremljena perilicom posuđa, pećnicom, tosterom, hladnjakom, pločom za kuhanje i električnim kuhalom. Sve jedinice obuhvaćaju vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu.


Smještaj u hotelu Alpina 3/4*

Hotel Alpina nalazi se na samom skijalištu u Kranjskoj Gori. Sobe imaju vlastitu kupaonicu i prostor za sjedenje te sadrže TV sa satelitskim programima. Besplatan WiFi dostupan je u zajedničkim prostorijama. Besplatno javno parkiralište dostupno je u sklopu objekta.